Kalenteri 2017

Tapahtumista tiedotetaan tietojen vahvistuttua myös Kangasalan Sanomien Seurat toimivat -palstalla, yhdistyksen Facebook-sivulla ja sähköpostilistallamme.
Pe 19.5 klo 18:30 Tanssin kevätnäytös Kautialan koululla, lasten ja naisten esityksiä. Kaikki kyläläiset tervetuloa! Huom: esiintyjät paikalle klo 18, naiset jo klo 17:30.

Nooran pihajumppa starttaa kesäkuun alusta, 10euroa /kerta ja aina ulkona.

10.6. klo 12-16 on tulossa Raudanmaan yhdistysten järjestämät ”Maaseutumessut” Sara Akinerin uudessa maneesissa ihan Kautialan koulun vieressä. Viime vuonna voitimme yhdessä Pirkan kylien Vuoden kylätekopalkinnon ja tämän vuoden ”Vuoden kylä” julkistetaan tässä tilaisuudessa. Lisätietoja on tulossa piakkoin, mutta mikäli olet halukas varaamaan paikan ja mainostamaan yritystäsi tai myymään kättesi töitä, ole yhteydessä Katri Lindbergiin. Tästä tulee mainio tapahtuma!

Perjantaisin TANSSIA JA KUNTOILUA HYVÄN JA INNOSTAVAN OPETTAJAN, NOORA VIRTASEN, JOHDOLLA

Facebookissa:
Nooran tanssi- ja teatterikoulu https://www.facebook.com/NooranTanssi/?ref=page_internal

Klo 16.30-17.30 Tanssimix kouluikäisille.
Showtanssia, jossa vain mielikuvitus on rajana. Nuorisoseuran
jäsenille 35€/muille 50€ - vahvistetaan

Klo 17.30- 18.15 Lastentanssi 2-6-vuotiaille.
Leikkisä tanssitunti, jossa opetellaan erilaisia liikkeen laatuja ja nopeuksia, luovaa tanssia ja harjoitellaan pitkä koreografia. Nuorisoseuran
jäsenille 35€/muille 50€ - vahvistetaan.

Klo 18.15-19.30 Kuntotanssi aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Tehokas tanssillinen koko harjoittava kuntotunti, joka sisältää
lihaskuntoharjoitteita ja pitkät venytykset tunnin lopuksi. Sopii
kaikentasoisille liikkujille ja jokainen voi tehdä oman jaksamisensa mukaan. Tarkoitus on saada hyvä ja hauska jumppa, jonne on aina helppo ja hyvä tulla. Asuksi jotain joustavaa, mukaan jumppapatja tai pyyhe ja juomapullo. Maatiaisnaisille 50 Eur/10 krt, muille 70 Eur.

Kevään tulevia tapahtumia

Maaliskuussa alkaa lukupiiri, jota koordinoi Anne Happonen. Piirin aloitustapaamisessa tehdään kirjan valinta. Ilmoita halukkuutesi osallistua sähköpostilla anne.k.happonen(a)gmail.com ja sovitaan ensimmäinen päivä osallistujien kesken.

23.4.2017 Kautialan koululla: ' Nainen, ikääntyminen, seksuaalisuus ja armollisuus omalle naiseudelle' , vetäjänä seksuaaliterapeutti Seija Noppari Kuntoutuskeskus Kankaanpäästä. Kellonaika tarkentuu.