Kalenteri 2019

Tapahtumista tiedotetaan tietojen vahvistuttua myös Kangasalan Sanomien Seurat toimivat -palstalla, yhdistyksen Facebook-sivulla ja sähköpostilistallamme.
Sunnuntaina 17.2 klo 8.00 pilkkikilpailut ja 11.30 alkaen Kautialan koululla hirvikeittoa sekä Talvirieha. Talviriehassa talvista ohjelmaa, leikkimielinen hiihtokilpailu lapsille, yhdessäoloa, vohveleita ym. Lämpimästi tervetuloa!


31.3.2019 klo 15 perinteinen naistenpäivä Kössilässä - FineFactoryn vaatteitta, väritietoutta sekä muuta mukavaa naisille, kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!


Perjantaisin TANSSIA JA KUNTOILUA HYVÄN JA INNOSTAVAN OPETTAJAN, NOORA VIRTASEN, JOHDOLLA

Facebookissa:
Nooran tanssi- ja teatterikoulu https://www.facebook.com/NooranTanssi/?ref=page_internal

Klo 16.30-17.15 Tanssimix kouluikäisille.
Showtanssia, jossa vain mielikuvitus on rajana. Ilmoittautumiset Valkeakoski opiston kautta.

Klo 17.15- 18.00 Lastentanssi 2-6-vuotiaille.
Leikkisä tanssitunti, jossa opetellaan erilaisia liikkeen laatuja ja nopeuksia, luovaa tanssia ja harjoitellaan pitkä koreografia. Ilmoittautumiset Valkeakoski opiston kautta

Klo 18.00-19.30 Kuntotanssi aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Tehokas tanssillinen koko harjoittava kuntotunti, joka sisältää
lihaskuntoharjoitteita ja pitkät venytykset tunnin lopuksi. Sopii
kaikentasoisille liikkujille ja jokainen voi tehdä oman jaksamisensa mukaan. Tarkoitus on saada hyvä ja hauska jumppa, jonne on aina helppo ja hyvä tulla. Asuksi jotain joustavaa, mukaan jumppapatja tai pyyhe ja juomapullo. Ilmoittautumiset Valkeakoski Opisto.

Kevään tulevia tapahtumia

Lukupiirin toiminta jatkuu, koordinoija Anne Happonen. Piirin tapaamisessa tehdään kirjan valinta. Ilmoita halukkuutesi osallistua sähköpostilla anne.k.happonen(a)gmail.com.