Vuokralle annetaan

Raudanmaan Maatiaisnaisilta voi vuokrata juhlakäyttöön kahvi- ja ruoka-astiastoa (Arabian Arctica), kakkutelinettä, keittopataa, termosäiliötä ja kahvinkeittimiä (10 L, 20 L). Myös suursiivoukseen (ja pienempäänkin) löytyy välineistöä höyrypesurin muodossa.

Alapuolella lisätietoja sekä juhlakalustosta että höyrypesurista. Kalustoa vuokrataan kaikille, mutta vuokraus on halvempi Raudanmaan Maatiaisnaiset ry:n jäsenille.

Sivulla esitelty kalusto sijaitsee Kautialassa, noin 15 kilometriä Kangasalan keskustasta Oriveden suuntaan (Ponsantietä, tie 58).

HUOMIO! Astiastoa ja pesuria koskevat tiedustelut ja varaukset vain kummankin kohdalla erikseen annettuihin yhteystietoihin!
Yhdistyksen muilla luottamushenkilöillä tai jäsenillä ei ole ko. vuokrattavien varauskirjaa.

Juhlaan

Ruoka-astiastoa

Kahviastiastoa

Kuvista poiketen vuokra-astioissa ei ole näkyviä leimoja (kuvien astioissa Maamiesseuran viljatunnus, mutta vuokra-astiat ovat kuviottomia).

Arabian kahviastiasto on 150 hengelle, vuokrausta voi tiedustella myös pienempien erien osalta. Arabian ruokakalusto on 100 hengelle, myös mahdollisuus vuokrata pienemmissä erissä. Ruokakaluston osana voi vuokrata myös viinilaseja.

K


Kahvinkeittimet 10 L ja 20 L

Kahvinkeittimien koot 10 litraa ja 20 litraa. Kahvinkeittimien lisäksi vuokrattavana on Heirolin 12 litran termösäiliö, jossa kahvi säilyy kuumana esim. noutopöydässä.

Keittopata

Kakkuteline

Keittopata on vetoisuudeltaan 11,3 litraa, sisältä ruostumatonta terästä. Kakkuteline on mitoitettu siten, että siihen saa mahtumaan kakut n. 90 hengelle.

_________________________________________________________________________
Juhlakaluston hintatietoja päivitetään parhaillaan. Lisätiedot ja varaukset

Puh. 040-8282855_________________________________________________________________________

SIIVOUSASKAREISIIN

Vuokralle annetaan myös kotisiivouksiin Menikini professional-höyrypesintä.

Höyrypesurilla voi pestä kovia pintoja, kuten ikkunoita, uunin, kaakeleita yms. Höyry irrottaa rasvan ja lian. Höyry myös desinfioi ja ehkäisee pölypunkkeja. Höyrypesuria käyttäessäsi et tarvitse erillisiä pesuaineita.

Pesurin mukana tulee monta erilaista suulaketta, eri käyttökohteille.

Pesuria vuokrataan sekä maa- ja kotitalousnaisten jäsenille että muille kyläläisille. Pesuria vuokrataan kahdeksi päiväksi kerrallaan niin, että voit noutaa sen jo edellisenä päivänä, jolloin työaikaa jää täydet kaksi päivää. Esim. nouto perjantaina ja palautus maanantaina.

Hinnasto: Raudanmaan Maatiaisnaisten jäsenet 20 €/vrk tai 30 €/vkl (pe-ma), muut kuin jäsenet 35 €/vrk tai 50 €/vkl (pe-ma). Vuokrahinta maksetaan vuokrauksen yhteydessä annettavalla pankkisiirrolla.

Pesuriin saa käyttöopastuksen sitä noudettaessa.

Jos vuokralaite rikkoutuu vuokrauksen aikana, huolimattomasta tai ohjeiden vastaisesta käytöstä johtuen, on asiakas / hänen kotivakuutuksensa velvollinen korvaamaan huollon tai rikkoutuneen osan.
______________________________________________________________________________
Varaukset: Katri Lindberg puh. 040-737 3712 tai sähköpostilla katri.lauttajarvi(a)luukku.com. Varauksen yhteydessä sovitaan myös tarkempi pesurin nouto- ja palautusaika.
______________________________________________________________________________