Toimintaa

Toimintakalenteri suunnitellaan vuosittain yhdistyksemme vuosikokouksessa syksyllä (ent.syyskokouksessa), mutta ehdotuksia otetaan vastaan pitkin vuotta.

Katso seuraavat tapahtumat 'Kalenteri'- välilehdeltä.


2017 OLI MAATIAISNAISTEN JUHLAVUOSI - SUPERNAISIA 70 VUOTTA RAUDANMAALLA!

Suomi juhli sataa vuotta ja me Raudanmaan maa –ja kotitalousnaisten perustamista 70 vuotta sitten. Raudanmaan maa- ja kotitalousnaiset oli Kangasalan maamiesseuran naisjaosto, josta sittemmin tuli rekisteröitynyt yhdistys, Raudanmaan Maatiaisnaiset ry. Virallista 70-vuotisjuhlaa vietetään sunnuntaina 30.7. päivällä ja sitten rennommin juhlimme lauantai-iltana 5.8.2017.

Maailmanmeno on kiihtynyt viimeisten 70 vuoden aikana hurjasti, maailma muuttuu, yhdistys siinä mukana, mutta entäpä me itse? Monet meistä kamppailevat ruuhkavuosissa ja kaikkien voimavarat ovat rajalliset. On entistäkin tärkeämpää huolehtia myös itsestään ja omasta jaksamisestaan. Terveyden tukipilarit: ravinto, lepo ja liikunta ovatkin tämän juhlavuoden kantavana voimana.

Liikuntaa ja erilaisia ravintoon liittyviä juttuja olemme tehneet aiemminkin, mutta nyt keskitytään myös tuohon lepoon ja nukkumisen tärkeyteen. Lisätietoja tulossa. Lisäksi henkistä hyvinvointia ammennetaan kulttuurista, luennoista, yhdessä olemisesta ja tekemisestä oli kyseessä käsityöpaja, kirjapiiri, retki lähelle tai kauemmas.

Tämä vuosi 2019 on meille, sielunsiskoille, supernaisille!

”Se mihin keskitymme, vahvistuu ja suurenee.

Hyvä moninkertaistuu, kun keskitymme siihen.

Negatiivisuus tekee samoin.

Valinta on meidän: kumpaa me haluamme lisää?”

-Julia Cameron


Yhdistyksen säännöt

Yhdistyksemme säännöt löytyvät tästä linkistä.


Säännöt on hyväksytty 18.3.2014 yhdistyksen perustavassa kokouksessa. PRH:n tarkistuksessa ehdotettiin sanan "esimerkiksi" poistamista kokousten koolle kutsumista käsittelevästä kohdasta. Yhdistys rekisteröitiin 17.4.2014 mainitun sääntökorjauksen jälkeen.