Toimintaa

Toimintakalenteri suunnitellaan vuosittain yhdistyksemme vuosikokouksessa, mutta ehdotuksia otetaan vastaan pitkin vuotta.

Katso seuraavat tapahtumat 'Kalenteri'- välilehdeltä.

2017 OLI MAATIAISNAISTEN JUHLAVUOSI - SUPERNAISIA 70 VUOTTA RAUDANMAALLA!

Suomi juhli sataa vuotta ja me Raudanmaan maa –ja kotitalousnaisten perustamista 70 vuotta sitten. Raudanmaan maa- ja kotitalousnaiset oli Kangasalan maamiesseuran naisjaosto, josta sittemmin tuli rekisteröitynyt yhdistys, Raudanmaan Maatiaisnaiset ry. Virallista 70-vuotisjuhlaa vietettiin sunnuntaina 30.7.2017.

Maailmanmeno on kiihtynyt viimeisten 70 vuoden aikana hurjasti, maailma muuttuu, yhdistys siinä mukana, mutta entäpä me itse? Monet meistä kamppailevat ruuhkavuosissa ja kaikkien voimavarat ovat rajalliset. On entistäkin tärkeämpää huolehtia myös itsestään ja omasta jaksamisestaan. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ja arjesta nauttiminen ovat vuoden 2020 teemana.

Tälle vuodelle on suunnitteilla liikuntaan, luonnossa liikkumiseen ja kulttuuriin keskittyviä tapahtumia. Alustavasta suunnitelmasta löytyy tapahtumia myös kilpailuhenkisille jäsenille leikkimielisten urheilutapahtumien muodossa. Käy äänestämässä, niin tehdään yhdessä vuodesta 2020 jäsenten toivevuosi.

”Se mihin keskitymme, vahvistuu ja suurenee.

Hyvä moninkertaistuu, kun keskitymme siihen.

Negatiivisuus tekee samoin.

Valinta on meidän: kumpaa me haluamme lisää?”

-Julia Cameron

Supernaiset ovat talkoilleet nyt myös vuokrauskäyttöön Agilityesteitä, niistä lisätietoa myöhemmin Vuokrataan osiossa :)


Agilityesteet

Yhdistyksen säännöt

Yhdistyksemme säännöt löytyvät tästä linkistä.


Yhdistys rekisteröitiin 17.4.2014.